English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

YouTube Downloader-Converter

Το σύστημα που χρησιμοποιεί το YouTube Downloader μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα από όλους τους χρήστες. Βρείτε το βίντεο YouTube που θέλετε να κατεβάσετε, κάντε αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης URL και επιλέξτε τον φάκελο όπου θέλετε να αποθηκευτεί. Κατεβάστε απευθείας σε μορφή βίντεο και αν θέλετε μετατρέψτε στη συνέχεια στη μορφή που θέλετε (πχ. mp3).

Η δυνατότητα μετατροπής ανάμεσα στις μορφες mp3, AVI,FLV και άλλες είναι που κάνει τη διαφορά μεταξύ του YouTubeDownloader και των υπόλοιπων εφαρμογών κατεβάσματος.

Click here to download .Any Video Converterdownload[4]

Read more »

Any Video Converter (Free version) 3.3.4 - Μετατρέψτε αρχεία βίντεο σε διάφορες μορφές, με μερικά μόνο κλικ.

 

Για Windows 2000/XP/Vista/7, Mac OS X            Το Any Video Converter (Free version) σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέπετε αρχεία βίντεο από και προς ένα μεγάλο εύρος μορφών, στο οποίο περιλαμβάνονται τα AVI, FLV, MOV, MP4, MPG, M2TS, MTS, RM, RMVB, QT, WMV και άλλα. Προσφέρει έτοιμα προφίλ μετατροπής για να επιλέξετε και αν θέλετε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις τους. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για να κόψετε κάποιο βίντεο ή για να ενώσετε διάφορα σε ένα. Υποστηρίζει την πολλαπλή μετατροπή, ενώ διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία απευθείας λήψεων από το YouTube.

Click here to download .Any Video Converter .download

Read more »

AVI ReComp 1.5.1 Συμπιέστε και μετατρέψτε αρχεία AVI, προσθέστε υπότιτλους, υδατογραφήματα και πολλά ακόμα με αυτό το πλήρες εργαλείο επεξεργασίας βίντεο.

810599382617637268Το AVI ReComp είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που μπορεί να χειριστεί αρχεία βίντεο AVI με πολλούς τρόπους.

Είναι ικανό να επανακωδικοποιήσει βίντεο με τον κωδικοποιητή XviD, που πολλές φορές μειώνει το μέγεθος του βίντεο. Και κατά την διάρκεια της μετατροπής το βίντεο μπορεί να κόψει αρκετές ρυθμίσεις στην κωδικοποίηση μειώνοντας την συμβατότητα του αρχείου. Εάν έχετε DVD player που παίζει αρχεία AVI, αλλά όχι άλα, το AVI ReComp θα σας είναι χρήσιμο στην μετατροπή των αρχείων σας.

Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τα αρχεία AVI, για παράδειγμα προσθέτοντας υπότιτλους που έχετε. Οι υποστηριζόμενοι τύποι περιλαμβάνουν TMPlayer (.txt), MicroDVD (.txt / .sub), SubViewer2 (.sub), SubRip (.srt), Advanced SubStation Alpha (.ass), SubStation Alpha (.ssa) και VobSub (.sub/.idx).

Υπάρχουν επιλογές για υδατογράφημα που σας επιτρέπουν να προσθέσετε τις δικές σας εικόνες ή λογότυπα σε αρχείο, και να το  ξεχωρίσετε από την θέση, χρόνο που θα εμφανιστεί και διάρκεια, καθώς και τον χρόνο που θα εμφανίζεται και θα εξαφανίζεται, και τον τρόπο που θα γίνεται αυτό.

Έχετε επίσης την δυνατότητα να κόψετε ή να αλλάξετε το μέγεθος των ταινιών, να μετατρέψετε τον ήχο σε άλλους τύπους (AC3 σε MP3, MP3 σε AC3, να αλλάξετε την δειγματοληψία και την ένταση με διαθέσιμες επιλογές VBR, ABR ή CBR).

Και εργαλεία μαζικής κωδικοποίησης σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε έναν ολόκληρο φάκελο γεμάτο από αρχεία σε λίγα λεπτά, και όταν γίνει αυτό απλά αφήστε το AVI ReComp να τελειώσει.
Click here to download download[4]


Άδεια χρήσης
Δωρεάν

Σύνολο λήψεων
1.153

Λειτουργικά Συστήματα
Windows 7/Vista/XP

Γλώσσες
Αγγλικά, Αραβικά, Τσέχικα, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ούγγρικα, Ιταλικά, Πολωνικά, Πορτογαλλικά, Ρώσικα, Σέρβικα, Σλοβένικα, Ισπανικά, Σουηδικά, Τούρκικα

Read more »

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Το Tux Paint για Windows-προγραμμα ζωγραφικης για παιδια

6Το Tux Paint για τα Windows είναι διαθέσιμο ως πρόγραμμα εγκατάστασης, που μπορεί να μεταφορτωθεί ως εκτελέσιμο πρόγραμμα (.exe) στο οποίο μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης.

Compatibility note: This version of Tux Paint is for modern Windows systems, including: Windows XP, Windows 2000, Windows Vista and Windows 7. If you're using an older version of Windows (Windows95, Windows98 and WindowsME), you can download this version of Tux Paint for older Windows.

 

tux-paint-skummelt-stor                         20060511225319
Το Tux Paint για Windows έρχεται σε δύο μέρη, το βασικό πρόγραμμα και την προαιρετική συλλογή πρόσθετων σταμπών.

(If you would prefer not to install Tux Paint onto your Windows system, you can instead use the Tux Paint ZIP-file, which runs from within its own folder. This is also known as a "Portable"version.)

tuxpaint_scrshot                     18435




tux paint_image_5                     tuxpaint_scrshot

(As of June 2011, Tux Paint installer for Windows utilizes OpenCandyto provide a recommendation for other software you might be interested in, which helps earn income for the Tux Paint project. If you wish, you can avoid this by using the non-OpenCandy installer, or the ZIP-file version of Tux Paint.)

Tux Paint & Tux Paint Config.

http://sourceforge.net/projects/tuxpaint/files/tuxpaint/0.9.21c/tuxpaint-0.9.21c-win32-installer-opencandy.exe/download

Έκδοση: 0.9.21c (2011.06.18)
Μέγεθος: 11MB
Από: John Popplewell, Bill Kendrick

 

http://sourceforge.net/projects/tuxpaint/files/tuxpaint/0.9.21c/tuxpaint-0.9.21c-win32-installer.exe/download

Έκδοση: 0.9.21c (2010.12.27)
Μέγεθος: 11MB
Από: John Popplewell

Σημείωση:
Το πρόγραμμα εγκατάστασης συνοδεύεται επίσης
από το εργαλείο Tux Paint Config., για αλλαγή των
ρυθμίσεων του Tux Paint.

Σφραγίδες (προαιρετικά)

http://sourceforge.net/projects/tuxpaint/files/tuxpaint-stamps/2009.06.28/tuxpaint-stamps-2009-06-28-win32-installer.exe/download

Έκδοση: 2009.06.28 (2009.07.04)
Μέγεθος: 39MB
Από: TOYAMA Shin-Ichi

Read more »